Kumppanit

Pitkäaikainen yhteistyö tuo lisäarvoa tekemiseen. Pyrimme siihen niin asiakkaidemme kuin muiden kumppaniemme kanssa. Täällä voit tutustua heihin ja siihen, minkälaista yhteistyötä teemme.

Helsingin IFK

Oy HIFK Hockey Ab on helsinkiläisen urheiluseura HIFK:n jääkiekkojaosto, ja seitsemällä Suomen mestaruudellaan yksi Liigan menestyneimmistä joukkueista. Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa on rakennettu räätälöidyt, tehokkaasti toimivat sisällöntuotantotyökalut jääkiekkojoukkueen laajamittaiseen ja monipuoliseen verkkoviestintään.

Tsekkaa duunit

Svenska folkpartiet i Finland

Olemme tehneet yhteistyötä RKP:n kanssa vuodesta 2012. Puolueen nykyinen verkkosivusto lanseerattiin loppuvuodesta 2018, ja kaikki vanhan sivuston sisältö toiminallisuuksineen siirrettiin Drupalista WordPressiin. Samalla käynnistettiin mittava digitaalisen ekosysteemin kehittäminen. Pitkäaikaisen yhteistyön myötä olemme hyvin perillä RKP:n puoluetoiminnasta ja sen tarpeista. Siksi pystymme sujuvasti tarttumaan kehityspyyntöihin ja vastaamaan niihin tehokkaasti verkkoympäristön suoman kontekstin puitteissa.

Tutustu tarkemmin

Havator Group

Havator on Pohjoismaiden johtava nostopalveluiden toimittaja. Nostotöitä täydentävät erikoiskuljetus-, raskassiirto- ja projektipalvelut, joita Havator pystyy tarjoamaan laajan kalustonsa ja paikallisvarikkoverkostonsa turvin koko Suomen alueella. Kokonaisvaltainen, verkosta printtiin ulottuva markkinointiviestinnän kumppanuus vapauttaa asiakkaan resursseja muihin liiketoiminnan kannalta olennaisiin tehtäviin.

Lue lisää

Team LCHF Suomi

Uusi, verkossa tarjottava hyvinvointipalvelu tarvitsi sivuston, jonka kautta oli mahdollista myydä ja markkinoida erilaisia tuote- ja palvelukokonaisuuksia sekä tarjota palvelun ostaneille jäsenille useita erilaisia lisäarvopalveluita. Mutkattomalla yhteistyöllä syntyi kehittyvä verkkoliiketoiminta ja oma visuaalinen ja viestinnällinen tyyli.

Vieraile asiakassivulla

Sinituote

SINI-konserni on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli neljännesvuosisadan ajan ja laajentunut vuosien myötä voimakkaasti. Sinituote Oy tytäryhtiöineen muodostaa Pohjoismaiden johtavan siivousväline-, vaatehuolto- ja autonhoitotarvikealan konsernin. Yhteistyö SINI-konsernin kanssa on jatkunut useiden vuosien ajan, ja laajentunut Sinituotteen edistyksellisen verkkosivuston pystytys- ja kehitystöistä myös konsernin muiden yhtiöiden verkkosivustojen kehittämiseen.

Siirry asiakassivulle

C.E. Lindgren

Perinteikäs porvoolainen perheyritys C.E. Lindgren on erikoisharjaratkaisuja, maalauksen ja rakentamisen työvälineitä sekä muovimäkituotteita valmistava ja toimittava yritys. Yhteistyömme aikana verkkonäkyvyyden kehittämisestä on tullut olennainen osa liiketoiminnan kehitystä, ja meillä on ilo olla mukana tekemisen eri vaiheissa mahdollisuuksien kartoittamisesta toteutukseen ja tulosten seurantaan.

Lue lisää asiakkuudesta

Muita yhteistyö­kumppaneita

Teemme hyvin monimuotoista yhteistyötä eri toimialoja edustavien yritysten kanssa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää tekemisistämme.

Yhteystiedot