Kumppanit

Pitkäaikainen yhteistyö tuo lisäarvoa tekemiseen. Pyrimme siihen niin asiakkaidemme kuin muiden kumppaniemme kanssa. Täällä voit tutustua heihin ja siihen, minkälaista yhteistyötä teemme.

Porvoon Energia

Liiketoiminnan ja asiakasviestinnän vieminen entistä vahvemmin sähköisiin kanaviin on ollut Porvoon Energian tahtotila yhteistyön alusta saakka. Yhtiössä on käynnissä useita liiketoiminnan kehityshankkeita, ja me Littlellä olemme olleet asiakkaan rinnalla heidän verkkosivustonsa toiminnallisessa ja sisällöllisessä kehittämisessä sekä sosiaalisen median kanavien käytön tehostamisessa.

Lue lisää yhteistyöstä

Havator Group

Havator on Pohjoismaiden johtava nostopalveluiden toimittaja. Nostotöitä täydentävät erikoiskuljetus-, raskassiirto- ja projektipalvelut, joita Havator pystyy tarjoamaan laajan kalustonsa ja paikallisvarikkoverkostonsa turvin koko Suomen alueella. Kokonaisvaltainen, verkosta printtiin ulottuva markkinointiviestinnän kumppanuus vapauttaa asiakkaan resursseja muihin liiketoiminnan kannalta olennaisiin tehtäviin.

Lue lisää

Helsingin IFK

HIFK on vuonna 1897 perustettu helsinkiläinen urheiluseura. Sen lajivalikoimaan kuuluvat yleisurheilu, jalkapallo, jääpallo, jääkiekko, käsipallo, salibandy, keilailu, futsal ja golf.HIFK on tunnettu jalkapallon, jääpallon, jääkiekon ja käsipallon edustusjoukkueistaan. HIFK on niissä kaikissa yksi Suomen menestyneimmistä seuroista. Vaikka joukkueet toimivat nykyisin omien organisaatioidensa kautta, niitä yhdistävät HIFK:n nimi ja logo, seuran värit, pitkät perinteet ja uskolliset kannattajat.

Tsekkaa duunit

Svenska folkpartiet i Finland

Olemme tehneet yhteistyötä RKP:n kanssa vuodesta 2012. Puolueen nykyinen verkkosivusto lanseerattiin loppuvuodesta 2018, ja kaikki vanhan sivuston sisältö toiminallisuuksineen siirrettiin Drupalista WordPressiin. Samalla käynnistettiin mittava digitaalisen ekosysteemin kehittäminen. Pitkäaikaisen yhteistyön myötä olemme hyvin perillä RKP:n puoluetoiminnasta ja sen tarpeista. Siksi pystymme sujuvasti tarttumaan kehityspyyntöihin ja vastaamaan niihin tehokkaasti verkkoympäristön suoman kontekstin puitteissa.

Tutustu tarkemmin

Sinituote

SINI-konserni on suomalainen perheyritys, joka on toiminut jo yli neljännesvuosisadan ajan ja laajentunut vuosien myötä voimakkaasti. Sinituote Oy tytäryhtiöineen muodostaa Pohjoismaiden johtavan siivousväline-, vaatehuolto- ja autonhoitotarvikealan konsernin. Yhteistyö SINI-konsernin kanssa on jatkunut useiden vuosien ajan, ja laajentunut Sinituotteen edistyksellisen verkkosivuston pystytys- ja kehitystöistä myös konsernin muiden yhtiöiden verkkosivustojen kehittämiseen.

Siirry asiakassivulle