Kasvavan liiketoiminnan teknologiakumppani

Strategisesta sparrauksesta hands-on-tekemiseen: mutkattomalla yhteistyöllä syntyi kehittyvä verkkoliiketoiminta ja oma visuaalinen ja viestinnällinen tyyli.

Tutustu ratkaisuihimme

CarbeDiem: Team LCHF Suomi

CarbeDiem Oy on vähähiilihydraattiseen ruokavalioon ja hyvinvointiin erikoistunut yritys, joka toimii verkossa Team LCHF Suomi -brändinimellä. Palvelu perustuu verkosta ostettavaan ja verkossa käytettävään kuukausijäsenyyteen ja erillisinä kokonaisuuksina myytäviin valmennuksiin.

Jäsenille on tarjolla kattava jäsensivusto, mistä löytyy viikkoreseptilistan ja reseptipankin lisäksi blogeja, ideoita, tiedettä ja tutkimusta, ja monipuoliset keskustelukanavat. Liiketoimintaa tuetaan sosiaalisen median kanavissa tapahtuvalla vaikuttamisella ja markkinoinnilla.

Asiakkuus

Olemme työskennelleet pitkään Team LCHF Suomen taustatoimijoiden kanssa. Heille luonteva askel uuden liiketoiminnan ja verkkopalvelun lanseeraamisessa oli valita tuttu kumppani, jonka kanssa yhteistyö toimii mutkattomasti, ja jolta löytyi tarvittava osaaminen ja kapasiteetti vaativan kokonaisuuden toteuttamiseen.

Yhteistyön alusta asti olemme toimineet paitsi tekijöinä myös sparraajina, ja moni asia on loksahtanut kohdalleen läheisessä, avoimessa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yhteistyö

  • Liiketoiminnan lanseeraaminen sekä brändi-ilmeen luominen
  • Hyvinvointipalvelun suunnittelu, toteutus, kehittäminen sekä verkkoliiketoiminnan pystyttäminen ja optimointi
  • Työkalujen sekä ravintoainelaskurien integraatiot Finelin ravintotietokantaan
  • Konversioperusteinen hakukonemarkkinointi (SEM)

Ratkaisujamme

Liiketoiminnan lanseeraus

Asiakas halusi lanseerata uuden verkossa toimivan hyvinvointiliiketoiminnan. Liiketoiminnan ytimessä on kuukausijäsenyys reseptipalveluun, jonka avulla jäseniä ohjataan syömään oikein arjessa ja sitä kautta voimaan hyvin ja laihtumaan.

Tietokanta­integraatio: Fineli-ravintoaine­tietokanta

Asiakkaan palvelukonseptiin olennaisesti kuuluvalle ravintoaineiden laskennalle tarvittiin verkkosivustolla toimiva, uskottava ja helppokäyttöinen työkalu.

Toistuvaismaksuun perustuvan ostoputken rakentaminen

Asiakkaan verkkosivustolle tarvittiin verkkokauppa, joka sallii toistuvaisveloituksen palvelun jäsenen luottokortilta. Maksuturvalta ei löytynyt sopivaa liitännäistä (plug-in) toistuvaa veloitusta varten, joten rakensimme itse tarvittavan liitännäisen järjestelmäämme.