Bureau Little

Vi är en grupp erfarna proffs som prefererar både smidigt samarbete och kunskap för att leverera kvalitativa resultat.

En liten byrå – medvetet

Bureau Little är ett litet företag som fokuserar sig på design, formgivning och produktion av digitala produkter. Företaget är grundat 2015 i Helsingfors.

Grundarna har en bra erfarenhet gällande stark växt från ett litet start-up företag till en 100+ pers koncern. Här har vi nu inte tänkt köra samma linje utan försöker hålla saker och ting möjligast flexibla och effektiva, helst med en personal under 10 personer.

Bureau Little, Kapteeninkatu 3, Helsinki

Erfarenhet

Vi är ett team på åtta personer med 10-15+ års erfarenhet i design och produktion av internet-baserade lösningar och services. Vår tekniska kompetens är mycket hög och därför har vi möjligheten att skräddarsy olika lösningar just enligt kundens behov. Vi har skrivit kod från början av millenniet.

Även om vi föredrar användarvänliga WordPress, så är vi absolut inte teknologi-bundna. Våra experter ser till att datan överförs smidigt mellan olika gränssnitt, plattformer och teknologier. Plattformen väljs givetvis alltid enligt kundens behov.

Vi erbjuder också skolning av digitala verktyg som t.ex. Google Analytics åt våra kunder.

Våra experter

Våra erfarna proffs har expertis i design i alla sina former (service-, UI- & UX-design), teknisk produktion, innehållsproduktion och givetvis projekthandledning, för att få projekten i mål – i tid.

Titlar vill vi inte stirra på. Alla deltar i hela processen för att nå det bästa resultatet. Givetvis har alla sin egen expertis, men alla är vana att jobba med lite varierande uppgifter, t.o.m. lite på kanten av sitt eget bekvämhetsområde. Detta hjälper alla att få lite diversitet i arbetsdagen och utveckla sig mera mångfaldigt.

Richard Hagert

Richard Hagert
Kunder & Projekt
+358 40 573 0600
riku@little.fi

Nita Torni

Nita Torni
Konsultering & Projekt
+358 40 733 4260‬
nita@little.fi

Jan Lydman

Jan Lydman
Teknologi, design & Konsultering
+358 50 520 8554
janne@little.fi

Joachim Tallberg

Joachim Tallberg
Design
joachim.tallberg@little.fi

Elisa Nordman
Design
elisa.nordman@little.fi

Matias Konttinen

Matias Konttinen
Programmering & Konsultering
matias.konttinen@little.fi

Vårt kontor

Vårt kontor ligger på Skepparegatan, i Ulrikasborg. Utrymmet används för dagliga uppgifter och kundmöten. Vi försöker upprätthålla en trivsam atmosfär på vårt kontor och hoppas lika så kunder som kollegor kan känna sig som hemma.