Bureau Little

Me olemme kokeneita ammattilaisia, joille mutkaton yhteistyö on yhtä tärkeää
kuin tekemisen pohjana oleva osaaminen.

Pieni toimisto – tarkoituksella

Bureau Little on pieni kuusihenkinen digitaalisten palvelujen tuotanto- ja kehitystoimisto, joka on perustettu vuonna 2015 Helsingissä.

Littlen perustajilla on kokemusta siitä, miten pieni toimisto kasvaa muutamassa vuodessa yli sadan hengen organisaatioksi. Nyt ei olla tekemässä samanlaista kasvutarinaa: homma halutaan pitää ketteränä, joten tiimin kasvattamisesta ei ole tullut itseisarvo. Me olemme pieni toimisto, tarkoituksella.

Bureau Little, Kapteeninkatu 3, Helsinki

Kokemus

Senior-tason kokoonpanollamme on 10-15+ vuoden kokemus internetpohjaisten ratkaisujen suunnittelusta ja tuottamisesta. Kun tehtävä työ suunnitellaan hyvin, kaikilla on selkeät askelmerkit, ja asiat etenevät kitkattomasti. Pitkä kokemuksemme on se selkäranka, johon voimme suunnittelutyössä huoletta nojata. Teknisten toteutusten puolella loistamme, kun pääsemme tekemään räätälöityjä ratkaisuja – erittäin vahvalla ohjelmointiosaamisella ja teknisellä ymmärryksellä, sillä koodia on kirjoitettu 2000-luvun alusta lähtien.

Vaikka pidämme käyttäjäystävällisestä WordPressistä, emme ole teknologiasidottuja. Kokeneet osaajamme keskittyvät datan saumattomaan liikkumiseen eri rajapintojen välillä, ja valitsevat alustat ja muut työkalut ratkaisu edellä. Me valjastamme teknologiat ja sisällöt palvelemaan asiakkaidemme verkkoliiketoiminnan tarpeita.

Päivitämme myös asiakkaidemme digitaalisen viestinnän osaamista kouluttamalla heidän henkilökuntaansa.

Asiantuntijat

Asiantuntijoiltamme löytyy vahva osaaminen digitaalisten ratkaisujen palvelu-, sisältö- ja käyttöliittymäsuunnittelusta, suunnitelmien teknisestä toteuttamisesta sekä tietenkin projektien maaliin vetämisestä aikataulussaan.

Meillä ei juuri titteleitä tuijoteta, vaan kaikki tekevät vähän kaikkea parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Jokaisella on vahva ydinosaamisalueensa, mutta kaikki ovat tottuneet tekemään vaihtelevia työtehtäviä, myös oman mukavuusalueensa reunamilla. Tällä tavalla jokainen saa samalla laajennettua omaa osaamistaan erilaisten toimitettavien tiimoilta.

Richard Hagert

Richard Hagert
Asiakkuudet & Projektit
+358 40 573 0600
riku@little.fi

Nita Torni

Nita Torni
Konsultointi & Projektit
+358 40 733 4260‬
nita@little.fi

Jan Lydman

Jan Lydman
Suunnittelu & Konsultointi
+358 50 520 8554
janne@little.fi

Joachim Tallberg

Joachim Tallberg
Suunnittelu
joachim.tallberg@little.fi

Elisa Nordman
Suunnittelu
elisa.nordman@little.fi

Matias Konttinen

Matias Konttinen
Ohjelmointi & Konsultointi
matias.konttinen@little.fi

Toimisto

Toimistomme sijaitsee kivijalassa Laivurinkadulla, Ullanlinnassa. Toimistollamme pyrimme siihen, että ilmapiiri olisi mahdollisimman kotoisa, jotta niin asiakkaat kuin työntekijätkin voisivat olla meillä kuin kotonaan.