Mitä jos tulisit
meille töihin?

Ilmianna itsesi

Nyt olisi tarjolla kaksi senior-tason paikkaa, yksi suunnittelijalle ja toinen ohjelmoijalle.

Sinä voit olla etsimämme!

Kiva, että ilmoituksemme on tavoittanut sinut!

Meillä lähti juuri viides tilikausi käyntiin, ja homma rullaa aika kivasti – toisin sanoen myynti myy ja tuotanto yrittää pysyä perässä.

Tilanne onkin nyt se, että tarvitsisimme lisäkäsiä, ja siksi huutelemme täällä taitavien ja reippaiden ammattilaisten perään.

Lyhyesti Littlestä

Toimistolla meitä häärää päivittäin 8 henkilöä, joiden keskimääräinen toimialakokemus on noin 10 vuotta. Osa on koodannut vuosituhannen vaihteesta lähtien. Meillä ei täällä juuri titteleitä tuijoteta, vaan kaikki tekevät vähän kaikkea parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Jokaisella on vahva ydinosaamisalueensa, mutta kaikki ovat tottuneet tekemään vaihtelevia työtehtäviä, myös oman mukavuusalueensa reunamilla.

Me emme ole mainostoimisto. Teemme asiakkaillemme pääsääntöisesti erilaisia internetissä toimivia järjestelmiä, sovelluksia, sivustoja ja verkkokauppoja. Eli melko ATK-painotteista hommaa. Ja vaikka itse sanomme, niin melko mielenkiintoista ja haastavaahan tämä on siihen verrattuna, mitä “digikentällä” kuuleman mukaan pääsääntöisesti tehdään. Analytiikka ja hakukoneoptimointi ja -markkinointi on myös sidottu tiiviisti projektikokonaisuuksiimme.

Isoimpina asiakkaina meillä on RKP, HIFK, Havator ja Sinituote. Kehitämme kaikkien digitaalista ekosysteemiä kokonaisvaltaisesti. Isojen rinnalla meillä on lukuisa joukko pienempiä asiakkaita. Näistä moni keskittää kaiken tekemisen meille, minkä vuoksi meillä tehdään myös jonkin verran perinteistä suunnittelua ja tuotantoa. Painokumppanina meillä on työhönsä intohimoisesti suhtautuva talo, joten materiaaleissa voidaan hifistellä budjetin suomissa puitteissa.

Mahdollisiin kysymyksiisi saat nopeiten vastauksen puhelimitse.

Toimisto(t)

Toimistomme sijaitsee kivijalassa Helsingin Ullanlinnassa, meren rannalla, sopivan syrjässä hektisestä Punavuoresta. Meillä on kaksi toimistoa, pieni Little ja iso Little, vierekkäin Kapteeninkadulla. Toimitilamme tunnistaa ikkunoissa komeilevista purjeveneistä. Isolla toimistolla palaveerataan ja tehdään päivittäisiä duuneja, pienellä työskennellään erilaisissa työryhmissä projektikohtaisesti.

Meillä on oikeus käyttää taloyhtiön saunatiloja, mikä mahdollistaa esimerkiksi ympärivuotisen työmatkapyöräilyn. Meillä on toimistolla myös lähes täysverinen pyöräverstas, jossa pyöräkerhomme jäsenet huoltavat ja hierovat kulkuvälineitään.

Mitä me voimme tarjota?

Ennen kaikkea voimme tarjota mukavan ja välittömän työympäristön, jossa tekninen kompetenssi on melkoisen kova – etenkin tässä pikkutoimistosegmentissä. Projektit ovat usein melko lyhyitä, jolloin momentum pysyy läpi projektin. Pitkiäkin projekteja meillä on, mutta ne yritetään jakaa osakokonaisuuksiin, jotta välillä tulee myös ns. “valmista”.

Osaamiseemme luotetaan, joten vastuuta saa ja kannuksia pääsee hankkimaan myös suorassa yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Myös Littlen kehittämiseen osallistuminen on mahdollista.

Me tarjoamme luonnollisesti laitteet ja softat, mitä nyt ikinä työn tekemiseen tarvitset. Mahdollisuus etätyöhönkin on, mikäli se nostaa tuottavuuttasi. Autoilijoille voimme tarjota C-alueen pysäköintiluvan ja mikä parasta, näillä postinumeroilla on aamuisin aika tyhjää, ja auton saa käytännössä joka aamu toimiston ikkunan alle.

Me emme tarjoa mitään tiettyä titteliä, vaan rooli ja työnimike räätälöidään meille matchaavan henkilön osaamisen ja menohalujen mukaan. Palkkatasomme on kilpailukykyinen ja työaikamme mintissä. Elämää siis on myös kiviseinien ulkopuolella.

Avoimet paikat

Suunnittelija

Tarvitsemme tiimiimme kokeneen visuaalisen puolen ammattilaisen, joka kykenee konseptisuunnitteluun, pystyy visualisoimaan konseptiin tarvittavat osat sekä ohjaamaan nuorempien graafisten suunnittelijoiden työtä.

Viestinnän asiakkaan suuntaan tulisi mielellään sujua, ja mikäli supliikki sujuu hyvin toisella kotimaisella, niin suomenruotsalaiset asiakkaamme osaavat varmasti sitä arvostaa – ihan kuten mekin.

Tässä ei nyt välttämättä haeta mitään digi-hotshot-suunnittelijaa, vaan pitkä toimialakokemus ja vähän perinteisemmän suunnittelun taitaminen luetaan ehdottomasti eduksi.

Miten on?

Mikäli uudet haasteet kiinnostavat, niin lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot hieman itsestäsi sekä siitä, miksi juuri sinä sopisit tähän tarjolla olevaan positioon.

LinkedIn + CV ois kiva 🙂

Avaa hakemus tästä ›

Ohjelmoija

Suurin osa tekemistämme verkkoprojekteista makaa WordPressin päällä. Siksi tarvitsemme henkilön, joka tuntee järjestelmän hyvin. WooCommercea olisi myös hyvä vähän osata, koska osassa projektejamme tuotteet ja raha vaihtavat omistajaa kyseisen järjestelmän kautta.

Front-end meillä on aika hyvin näpeissä, mutta taustalle tarvitsisimme kokeneen ohjelmoijan, jolta datan transformaatio ja verkkosovellusten rakentaminen onnistuu ilman sen kummempaa hämminkiä. Projekteissamme dataa täytyy usein liikutella järjestelmän sisällä tai järjestelmästä toiseen. Usein välissä on jokin valmis rajapinta, mutta välillä se täytyy rakentaa itse.

Vaatimuksena on pidempi kokemus php:n kirjoittamisesta.

Koodaa meille

Mikäli positio kiinnostaa, niin laita meille vapaamuotoinen hakemus, josta käy ilmi kuinka hyvin koodaaminen sinulta sujuu. Jos löytyy, niin laita messiin linkki GitHubiin tms, niin päästään kärryille siitä, minkätyyppistä hommaa olet tehnyt.

LinkedIn + CV aina bonusta!

Siirry hakemukseen ›