Laaja-alaista tukea verkkoon ja printtiin

Kokonaisvaltainen markkinointiviestinnän kumppanuus vapauttaa asiakkaan resursseja muihin liiketoiminnan kannalta olennaisiin tehtäviin.

Tutustu ratkaisuihimme

Havator Group

Havator on Pohjoismaiden johtava nostopalveluiden toimittaja. Nostotöitä täydentävät erikoiskuljetus-, raskassiirto- ja projektipalvelut, joita Havator pystyy tarjoamaan laajan kalustonsa ja paikallisvarikkoverkostonsa turvin koko Suomen alueella.

Havatorin sertifioidussa toiminnassa korostuu nopeus, kustannustehokkuus, huolellinen suunnittelu ja turvallisuusajattelu. Havator työllistää yli 450 ammattilaista 4 eri maassa, ja sillä on yli 250 nosturia sen yli 30 paikallisvarikolla.

Asiakkuus

Olemme työskennelleet Havatorin kanssa brändin ja markkinoinnin kehittämisen parissa vuodesta 2018. Yhteistyö alkoi brändiuudistuksen läpiviennillä ja Suomen toimintojen verkkosivuston uudistuksella, ja on laajentunut kattamaan koko konsernin verkkoinfrastruktuurin sekä monipuolisesti erilaisia, asiakkaalle laaditun markkinoinnin vuosisuunnitelman mukaisia markkinoinnin ja viestinnän projekteja Suomessa.

Yhteistyö

  • Verkkoekosysteemin kokonaisvaltainen uudistus
  • Maasivustojen pystyttäminen WordPressin multisite-ratkaisuna
  • Yritysilmeen päivittäminen ja hallinnointi
  • Hakukonemarkkinointi (SEM) ja hakukoneoptimointi (SEO)

Ratkaisujamme

Havator-brändin uudistus

Asiakas halusi modernisoida yrityksen brändi-ilmeen ja tarkentaa yritysviestinnän linjoja. Ilme kirkastettiin, pääviestejä hiottiin, materiaaleja uudistettiin laaja-alaisesti ja brändin käytöstä luotiin ohjeistus. Samalla luotiin päivitettyyn ilmeeseen sopiva ikonografia.

Verkkosivustojen uudistaminen: multisite-ratkaisu

Asiakas halusi uudistaa vanhentuneiksi koetut verkkosivustot. Projekti aloitettiin Suomen sivuston uusimisella ja laajennettiin sivusto kerrallaan muihin asiakkaan maantieteellisten liiketoiminta-alueiden verkkosivuihin WordPressin multisite-ratkaisulla.